Szabadságértesítő


Szép, nyugodt vasárnap van, akarnám írni, de nem mondanék igazat. Holnap elutazom egy hétre, emiatt kicsit feszült vagyok: pakolni kell, át kell gondolni, mit mibe rakok bele, milyen idő lesz, ki kell néznem mindent, hova hogyan jutok, mit akarok megnézni esetleg, mert laptopot most nem viszek magammal. (Már a fényképezőgépet is utálom néha cipelni, mert nehéz a sok elektronikus izé, sok a zsinór, a reptéren meg mindig mindenbe belegabalyodok, amikor ki kell pakolni.)
Berlin előtt még megállok egy pillanatra Budapesten, beugrom Miskolcra, aztán kedd este találkozom a Pestiális Nőkkel, szerdán pedig (reméljük, nem másnaposan) elrepülök a legklasszabb európai fővárosba. Mondjuk terveim egyelőre nem nagyon vannak, majd kifaggatom Ristjanát, mit is érdemes ebben a picike időben, és igyekszem megnézni néhány olyan dolgot is, amit tizennyolv évvel ezelőtt láttam utoljára. Nem lesz sok, az már most látszik.
Majd hozok persze képeket minden állomásról, mesélek is, biztos lesznek vidám és boldog történetek, meg vicces és tragikomikus dolgok, ahogy általában az életben lenni szoktak.
Mindenki vigyázzon magára addig is, én is hasonlóképpen fogok tenni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések