Jó reggelt


Ez itt az új blog, szándéka szerint pihentető, amolyan menedék, erdő mélyén ibolyavirág  csendes zug. Vagy valami ilyesmi. Nem mondom, hogy minden elkészült rajta, meg hogy ólvéjz összeszedett gondolatokat fogunk itt olvasni, de  a törekvés azért valami ilyesmi. Meg a szokásos, könyvek, zene, vizuális örömök. Bánatból ide kevesebbet szánok, persze nem biztos, hogy ez így sikerül is. Az emberek nem változnak.
Az itteni posztokat már az új gépen írom, yess, csillog-villog jó vitéz fegyverem még éjszaka is, mert háttérvilágítva van a billentyűzet, és egyéb úri huncutságok.
Minden rendben amúgy, jó volt pihenni, köszi a türelmet. A jó hír az, hogy az elmúlt időszakban olvastam sokat, majd onnan is átemelem ide, ami öröm volt.
Hát akkor Isten hozott, kedves olvasó. Érezd magad itt jól. A vizuális élmény még változhat egy darabig, de jó lesz ez így itt. Pont ahogy Andreya énekli.



Megjegyzések

  1. Látod, milyen figyelmes vagyok?
    Lakd be kellemesen az új helyet is!

    VálaszTörlés
  2. Hurráááá! Ez aztán a kellemes meglepetés, örülök. :) Máris jól érzem itt magam.
    A menedék bizony elkél mostanság. Ha néha bánattal fűszerezed mégis az itteni örömöket, azért az belefér, kibírjuk. (Meg valóságosabb is kis kontraszttal...)

    VálaszTörlés
  3. Bementettem a blogot a kedvencek közé, még azt kell kiagyalnom, hogy miként hozhatnám be legelőre, a fejlécen láthatóra. Majd megoldom:))) Imááááádni fogjuk ezt a blogot is, mint az előzőeket.

    VálaszTörlés
  4. Mint egy hű eb úgy követlek blogról blogra. Jó itt lenni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések